sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hogan ja SuperSue

Auberonin ja Nualan poikaset saivat siirron kuka minnekin joten Hilton oli valmiina seuraavalle poikueelle. Siivosin sen lattiasta kattoon eilen, lisäsin vähän mantelipuunlehti-/valkosipulirouhetta ja Hoganin. Tänään oli SuperSuen (=narmin Matami) sen seuraan. Päivän aikana on ilmestynyt parikin kuplapesää. Hogan on aika raivoisa tapaus, mutta ei oikein osaa uida ja isot evät hannaa muutenkin vastaan joten SuperSue on saanut pitää evänsä. Rauhaan ei tytsiä tosin ole jätetty. Kyllähän sille täytyy aina sopivin väliajoin käydä osoittamassa kuka on akvaarion kingi.
Toivottavasti machoilu toimii ja huomenna olis hieman säpinää.
Hogan kurvaa

SuperSue

SuperSue ja supertorttu

Uusi kuvausyritys, uusi torttu

11 kommenttia:

  1. Ahhahhahaa repeilen aamukahvit väärässä kurkussa tuolle supertortulle. Kysymys tuosta valkosipulirouheesta, onko se ihan tavallista valkosipulia? Paljonko sitä laitetaan veteen? Mulla jyllää monnisilla joku tauti yhdessä altaassa, epäilen loistartuntaa. Eilen laitoin Parasite Guardia ja sitten himpun verran tavallista valkosipulia ripottelin veteen, kyllä lähti tujut aromit altaasta.

    VastaaPoista
  2. Se on tota mikä tulee teepusseissa. En vaan yleensä laitta pussia minnekään vaan avaan sen ja ripottelen tarpeen mukaan akvaan. Puolet kun ripottelee pussista 50 litraan niin tulee aika tummaa.

    Siellä on nyt sitten säpinät käynnissä Hiltonissa niin kuin ounastelinkin eilen. Aika säälittävää vaan toi on. Hogan on ihan impotenssi ja SuperSue räjähtelee ihan itsekseen. No, jos ne nyt saisivat kumpikin tahoillaan tuotettua sukusoluja veteen edes jotenkin synkronisoidusti niin ehkä siitä vielä jotain tulee, vaikka olisikin melkoisen neitseellinen siittyminen kyseessä tässä tapauksessa.

    VastaaPoista
  3. Ai niin se teepussilinkki:
    http://www.akvaarioon.fi/epages/TP.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/19102007-19910/Products/MANTELIROUHE

    VastaaPoista
  4. Aa tuota mie katselinkin eilen, kun mietin, mitä keksin noille monnisille. Käytätkö sä jotain vitamiinilisiä altaissa?

    Toivotaan että Hogan saa ruiskittua veteen edes jotain, joka hedelmöittäisi munat. Nyt pitää mennä pelastamaan lapsi sängyn taakse juuttuneena, tää on ollu ihan hirvee päivä --->

    VastaaPoista
  5. Siellä oli aamulla äijällä aika pinkeä pötsi. Eilen oli jollain ihmeellä pesään tullut ihan hirveästi mätiä, mutta jos SuperSue on vaan tyhjentänyt itsensä sinne, niin ei ne silloin ole hedelmöittyneet ja sietääkin tulla syödyiksi etteivät pilaa niitä munia mitkä ehkä olisi hedelmöittyneet.

    En käytä vitamiinilisiä. Oli mulla joskus jotain vitamiinilientä, mutta aina kun sitä laittoi, kuoli joku kala, niin aattelin että ei ehkä kannata käyttää kovin säännöllisesti.

    VastaaPoista
  6. Tänään aamulla näin yhden mätimunan ja Hoganilla ison mahan. Voi olla että siellä on jossain munia lisääkin, ei vaan näkynyt kun valo ei ollut vielä syttynyt. Vaikka olikin vaan yksi muna, niin positiivista tässä on se, että se oli hedelmöittynyt.

    VastaaPoista
  7. No niin, jospa se siitä suttaantuis! Mulla ei tuon DT:n kudetus onnistu mitenkään. Se on LAISKA!

    Joku mulle kehui tuollasta ku Easy Life Voogle, se on jotain vitamiinijutskaa. Ajattelin kokeilla, pakko tilailla muutenkin taas kaikkea netistä kuten Nobil Fluidia kun mulla ei ole oikeastaan mitään poikasruokia täällä enää! Ja tuolla on muutama alle millin mittanen hengailija taas.

    VastaaPoista
  8. Oon kuullut joo Vooglesta, mutta en oo testannut.

    Ehkä se DT on vähän vanha ja sit jos se on tosiaan ollut kauan akvakaupassa niin menee varmaan hetki kuntoutua.
    Kokeile parin viikon kuluttua uudelleen.

    VastaaPoista
  9. Juu täytyy kokeilla, syötellä se hyvin ja vaihdella rapsakasti vettä. Toivottavasti se nyt intoutuis kutemaan.
    Mä muuten tein eilen hassun havainnon: ihan niin ku se DaCapon vammanen penska näyttäis vähän normaalimmalta? On sillä vieläki mutka pyrstössä, mut se ui paljon paremmin ja ruumiinmuoto on normaalimpi. Ja se syö ku hevonen. Mä ajattelin kahden viikon päästä mennä käymään Haaparannassa, kohta soittelen sinne, että mitäs kaikkea sinne on mahdollisuus saada. :P

    VastaaPoista
  10. Jahs, ei voittoa tällä kertaa. Nyt on Hiltonista hävinnyt loputkin munat.
    Kokeilen uudestaan viikon tai parin päästä ja Hoganin ei sillä kertaa tarvi jäädä akvaan, saakelin herkkuperse.

    Ans kattoo mitä Timmystä kasvaa. Mielenkiinnolla odotan.
    Meinasitko shoppailla niitä smaragdinoja (loistotaistelija)?

    VastaaPoista
  11. Meinasin vähän shoppailla, jos ne niitä sinne saa. :) Mä odotan Timmyn kasvua vähän kauhun sekasin tuntein.

    Harmi, et meni kutujutut pieleen. Toivottavasti ens kerralla tärppää. Meilläkin vaan lillutaan tuolla.. Jos ei tänään tapahdu mitään, annan periksi ja pistän ukon tehohoitokuurille.

    VastaaPoista