perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kuulumisia

Iposin ja Unelman kutu hävisi sitten toisen päivän jälkeen kokonaan. Tuli siitä sitten mieleeni, että ehkä kyse ei ole huonoista koiraista vaan Unelman mäti ei ole elinkelpoista. Saakin vanha paukkuleuka nyt vetäytyä eläkkeelle.
Laitoin muutama päivä sitten Barbien Iposin seuraan, mutta se on kyllä vähän turhan muodokas madam sille ja eivät ole saaneet oikein mitään aikaiseksi, paitsi tosi pienen kuplapesän.
Samalla kun Barbie hulahti Hiltoniin pinkaisi pusikoista esiin vielä neljäs yllätyspoikanen.Ovat varmaankin Impin ja Unelman tokan yrityksen survivorit. Ne ovat nyt kasvamassa 3-litraisessa muovilaatikossa mikä kelluu 310-litraisessa. Samassa kipossa olivat myös artemiahaavipoikaset, mutta niitä ei ole näkynyt enää. On varmaan pistetty parempaan talteen.
310-litraisessa kelluu edelleen myös suppusuiden kudetuskippo. Se toimi kuten toivoinkin ja nyt poikaset ovat kasvaneet jo niin isoiksi että ne pystyy näkemään.Kylkeen on tullut tumma raita ja silmä kiiluu taskulampun valossa. Eilen laskeskelin sieltä viitisentoista poikasta.

3 kommenttia:

  1. Olen niin onnellinen kun löysin tämän blogin! Olen aina rakastanut taistelukaloja ja surkuellut eläinkauppojen surekatakin surkeampaa valikoimaa ja näen nyt että on toivoa :D Kysynkin tässä ihan viattomasti kun tarkoitus olisi joku päivä taas hankkia uutta akvaariota niin josko myisit jälkeläisiäsi?

    VastaaPoista
  2. Mun suppusuulaatikossa ei näy ku niitä hyppiviä ötököitä siinä pinnassa, aaargh! >:( Sen sijaan eilen, kun kippoa yritin tiirailla, vilahti sen ulkopuolella silmieni edestä jokin HYVIN pieni ja meni lujaa. :)

    VastaaPoista
  3. Ginka; kyllä niitä joskus tulee myyntiin jonnekin. En osaa sanoa vaan tarkemmin että mihin ja milloin, ellet ole kiinnostunut Impistä tai Iposista. Ne voi hakea meiltä vaikka heti.

    Thank; pah, kokeile uudestaan. Taitaa mennä täälläkin uusinnaksi. Huomasin tänään kaksi pientä vainajaa purkin pohjalla ja eläviä vaan muutaman. Voi se olla tietty että kun ovat noin pieniä vielä, niin helposti piiloutuvat jonnekin puskaan ja että olisivat hengissä. Noh, kattellaan illemmalla kun olis tarkoitus vaihtaa vesiä.

    VastaaPoista