lauantai 8. tammikuuta 2011

Kaukas ja Barbie

Odottakoon Unelma nyt tovin, jos vaikka saisi kohta sille suklaamussukan Hyvinkäältä lainaan. Siispä Kakelle piti keksimän uusi partneri. Olen jo suunnitellut tässä kuukauden päivät parittavani sen siskonsa kanssa, mutta ei ole ollut akvaa vapaana. Nyt vapautui olkkarin 70-litrainen kun siirsin sieltä keräilyerät isompaan.
Kake muutti 70-litraiseen eilen ja tänään reissusta kotiuduttuani tässä illalla hulautin siskon seuraksi. Noin viidessä minuutissa selvisi sitten minullekin, että sisko ei ole sisko vaan joku ihmeen trassupojutaijotain. Se ei ainakaan Kakesta vällänyt ja Kake oli sille vaan että "lähe sä ny hinaaja meneen, ennen kuin lätty lätisee".
Päivi, se on saman kokoinen kuin Kake, mutta
evät on tyttömäiset ja muoto myös.
Pelastin Päivin sitten yksiöön, jos se siellä vaikka löytäisi itsensä. Seuraavaksi saalistin Kaken seuraksi Barbien ja johan alkoi "sukat pyöriin jaloissa", molemmilla. En ihmettelisi vaikka jo huomenna olisi tullut tulosta.
Barbie on saanut vähän osumaa eviinsä seuralassa.

Barbie ilman salamaa.

Kake hurmaa ja Barbie tykkää.

Kake salamalla.

Kake ilman salamaa.

3 kommenttia:

  1. Eilen ei ollut ainakaan vielä tapahtunut mitään erikoista. Kake oli siellä vääntänyt muutaman kuplan ja Barbie flirttaili, siinä kaikki. Saattaa tosin vaikuttaa sekin että epäilen valojen jääneen yöksi päälle. Napsautin kellokytkimen pois päältä aamulla että sain kerättyä kasveja kauppaan ja taisivat siinä unohtua.
    Voi olla että on pariskunnalla vähän virta lopussa. No, viime yön saivat nukkua ihan normaalisti.

    VastaaPoista
  2. Nyt on kudettu, mutta kuplapesä on pieni ja siellä on vaan pieni kökkäre mätiä, ei varmaan 50 munaa enempää. Mitä lie niille tapahtunut?
    No, otin kuitenkin Barbien pois ja kattellaan kuinka Kaken käy.

    VastaaPoista
  3. Kake sai lasten hoidon päätökseen mallikkaasti ja muutti tänäaamuna yksiöön.
    Ipanoiden määrästä ei ole vielä hajua, mutta kyllä siellä pimeästä akvasta Kaken lisäksi löytyi muutama pikkuinen kökkö vilistämästä.

    VastaaPoista