lauantai 4. joulukuuta 2010

Uuno & Barbie

Uuno on nyt saanut viettää muutaman päivän ihan issekseen Hiltonissa ja on poika näköjään ajan kulukseen rakentanut hienon kuplapesän. Palkinnoksi uurastuksesta hulautin Barbien sen seuraan. Toivottavasti Uunosta olisi nyt muuksikin kuin vaan leppoisaksi seuramieheksi.
Mitä tekee Uuno kun saa kauniin taistelukalanaaraan
seurakseen? No seisoo päällään tietysti ja syö kaikki ruoat
pois ettei toinen vaan saa mitään.

Kääpiönuoliaiset (oletettavasti) näykkivät Barbielle ihan
uudenmallisen "frisyyrin". Siirsin sen ja muut näykityiksi
tulleet taistot 310-litraiseen viime viikolla. Evät ovat
parantuneet aika kivasti. Toivottavasti ei tule uusia
evän menetyksiä Uunon seurassa.

2 kommenttia:

  1. No ei vtu tapahtunut taaskaan mitään. Uuno unohtaa ihan kokonaan kuplapesät ja pullistelut kun saa seuraa. Sen mielestä mimmien kanssa on kiva hengailla ja vaikka kerjätä yhdessä ruokaa.
    Ei näin Uuno, ei! Taistelukalan ei kuulu tykätä lajitovereidensa seurasta ja sattuisi kohtaamaan vastakkaisen sukupuolen edustajan, niin sille kuuluu antaa turpaan tai kutea.
    Barbie palautui eilen takaisin isoon akvaan ja Uuno jäi Hiltoniin miettimään miten taistelukalojen kuuluu käyttäytyä. Voi olla että siellä on taas päivän aikana bygätty maailman muhkein kuplapesä, mutta olkoon siellä keskenään ainakin viikon. Jospa sitten keksis naaraan kanssa jotain muutakin tekemistä kuin sapuskan kyttäämisen.

    VastaaPoista
  2. Siinä kävi juuri niin kuin kuvittelin, eli että heti kun häiriötekijä (=ihanainen naaras) poistuu pelipaikalta, tekee Uuno upean kuplapesän.
    Kuplikoon piruparka siellä nyt ihan keskenään vielä hetken.

    VastaaPoista