maanantai 27. joulukuuta 2010

Kaukas ja Unelma

Uunon jatkoaika Hiltonissa loppui joulun jälkeen. Äijä sai siirron 250-litraiseen jossa se ei tee mitään, on vaan ja odottaa ruokaa. Laitoin sen tänään eristyskippoon jos vaikka sitä pelottaa päälle hyökivät rihmakalat (murisijat ja helmet). Ei niistä olisi oikeasti mitään vaaraa jos se vaan tajuaisi irvistää takaisin, mutta ei Uuno-lussukka halua mitään häiriötä.
Siirsin Kaukasin eilen Uunon tilalle Hiltoniin. Se olikin siellä saanut päivän aikana kivan pikkuisen kuplapesän väännettyä joten palkitsin pojun pulauttamalla Unelman sen seuraksi. Kaukasilla on kyllä miljoonasti parempi libido Uunoon verrattuna. Se pullistelee ja levittelee eviään Unelmalle oikein teinipojan innolla. Unelma on selvästi kiinnostunut Kaken touhuista, mutta ei ainakaan vielä näytä kuturaitoja.

Kake hurmaa...

...ja Kake pullistaa

Unelma kyttäilee ruokaa

4 kommenttia:

  1. Hurraa! Teinilibido ja Hilton on lyömätön yhdistelmä. :D
    Siellä on nyt mäti pesässä.
    En taida uskaltaa vielä häiritä toimitusta jos vaikka on vielä vähän kesken (ei tonne pöpelikköön näe). Ongin Unelman ylös sitten vasta aamulla.

    VastaaPoista
  2. Meinasin saada slaagin aamulla kun koko kuplapesä oli hävinnyt ja konnanputken vieressä kellui vaan 2 unohtunutta mätipalleroa. Huokasin vaan syvään ja totesin että taas meni persiilleen. :(
    Hain taskulampun ja aloin sen avulla etsimään mustaa pientä taistoa (=Unelmaa) pimeästä akvasta. Unelma löytyikin yllättävän helposti ja oli ihan kunnossa. Eviin ei ollut tullut yhtään osumia ja muutenkin oli ihan pirtsakan oloinen. Hain haavin ja etsin sen uudelleen (olisko voinut ottaa haavin samalla kun haki taskulampun???), samalla löytyi Kake, kuplapesä ja mukava määrä mätimunia. Poitsu oli ahkeroinut yön tunteina ja siirtänyt kaiken. Siellä se näytti pärjäilevän ihan hyvin haudontahommissa. Jännityksellä odotan miten siellä päivä sujuu uudelta isukilta.

    VastaaPoista
  3. Siellä se on Kake kivasti jaksanut hoitaa poikasia. Kuplapesästä roikkuu ihan mukava määrä pienten taistojen pyrstöjä. :)

    VastaaPoista
  4. Olin sitten vissiin vähän hidas, Kakella kauhee nälkä tai sitten oon vaan sokea.
    Poistin kyllä Kaken lauantaina (1.1.2011), mutta vasta iltapäivällä. Eilen otin pinnasta melkein kaikki konnanputket pois että pohjakasvitkin saa valoa ja toisaalta myös siksi että näkisin onko siellä ketään. No ei stana ollu! :( Tai no, yhden näin, mutta en mä sen takia rupee pitään koko akvaa varattuna seuraavaa puolta vuotta.
    Täytyy tässä nyt seurailla muutama viikko että onko siellä muuta elämää kuin noin n. 50 tulisukaravun poikasta mitkä siirsin sinne kasvamaan eilen.

    VastaaPoista