perjantai 4. maaliskuuta 2011

SV29112010LF

Lazaruksen ja Floran pensoista hyvät kasvaa hienosti. Lopuissa ei ole mainittavaa. Ensi viikolla on niille luvassa tuomio. :(

Muut poikueet ovat aika onnettomia, joten ei niistäkään nyt muuta mainintaa.

3 hyvää, nokka kohti ruokintanurkkausta.

4. hyvä

Sama tyyppi kuin 1. kuvassa oikealla.
Sille tulee kyllä valtavat evät. :S

3 kommenttia:

  1. Moi! Tuossa ekassa kuvassa missä on kolme poikasta mikä on kahden oikean puoleisen väri. Itselläni on Päivi koiras tuon keskimmäisen kanssa samanvärinen ja naaras tuon oikeanpuoleisimman värinen. Onko tuo keskimmäinen juurikin se cornflower blue? Mun olisi tarkoitus kudettaa omat siniset taistot keskenään, minkähän värisiä poikasia noista voisi olla tulossa?

    VastaaPoista
  2. Nuo värit eivät ole vielä lopullisia. Ne tummenevat ja voimistuvat tuosta vielä.
    Niistä varmaan tulee keskimmäisestä turkoosi ja oikeanpuolimmaisesta royal blue tai cornflower (aiemmin näytti teräkseltä).
    Royal blue on enemmän sellainen violetinsininen ja cornflower keskisininen. Teräs on harmaan sininen.
    Sinisestä ja sinisesta tulee sinisiä poikasia. Osa näyttää isältään ja osa emältään. Riippuu kalojen vanhemmista, kuinka suuri yllätysten mahdollisuus on.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta. Hyvä tietää että noiden poikasista tulee molempien vanhenpien värejä, tosin varmaan myös monivärisiä kun molemmilla on vatsaevissä punaista värivirhettä. En osaa sanoa onko tuo naaras royal blue pitäisi kuvata se paremmin, mutta kauniin violetin sininen se on.

    VastaaPoista