sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Uuno Ritzissä

Nyt (taas) on karannut homma lapasesta. Mietinkin tossa yks päivä että mihin näiden kaikkien taiston poikasten kanssa oikein joutuu. Kaikki kolme kudetuskippoa on täynnä. No, luonnollinen ratkaisu olis ollut yhdistellä vähän poikueita ja tyhjätä yksi erottelua varten. Sen sijaan tyhjensin 63-litraisen, missä oli aiemmin asuneet käärmeenpäätaistelijat. Äijä jäi yksin, koska sen pari kuoli noin viikko räjäytyksen jälkeen. Luulisin, että tuonne tuli nitriittiä, tai jotain. Ukkeli sai siirron 98-litraiseen. Saalistin Uunon tuonne kotiutumaan ja ristin akvan Ritziksi siinä toivossa että Uuno siellä suostuisi kutemaan. Missää muualla se ei ole vielä onnistunut, lähellekään.

1 kommentti:

  1. Totesin yhden päivän ihmettelyn jälkeen, että ei tosta hommasta tule edelleenkään mitään. Uunoa ei kiinnosta. Vähän se välillä hätyytteli Barbiea, mutta ei viitsinyt kuplia, eikä hurmata.
    Otin pariskunnan pois ja laitoin ipanoita tilalle.
    Lazaruksen ja Floran poikasista muutti tuonne 4 isoa ja nättiä poikasta ja lisäksi 6 surkeeta ja pikkuista poikasta. Loput mitä jäi 20-litraiseen ovat myös enemmän tai vähemmän säälittävän näköisiä ruikkuja. Sen siitä saa kun ei syötä artemialla. Ei pitäis olis niin vaikeeta tilata uusia munia mitkä vois ehkä kuoriutuakin.

    VastaaPoista