maanantai 6. kesäkuuta 2011

Nikolai ja Lara

Nikolai sitten raateli Barbien evät ihan riekaleiksi. Otin ämmän pois sieltä likoomaan Fungus clear-liemeen.
Lauantaina vaihtui vesi ja sunnuntaina pulahti Lara Hiltoniin. Nikolai ei reagoi siihen just mitenkään. Toisaalta, ei Larakaan tee mitään erikoista. Tänään aamulla tulivat yhdessä syömään ja minkäälaista kärhämöintiä ei ruokinnan yhteydessä esiintynyt, toisaalta, ei mitään vispiläkauppaakaan.
Huoh! Jos ei tosta välit lämpene, niin pitää tehdä Nikolaille egon nostatuskuuri. Peilitreeniä ja semmosta viikko ellei kauemmin.

5 kommenttia:

  1. Vissiin sait sen sitten reagoimaan siihen peiliin? Ei täällä ole kovin usein siihen vilkaissut, mutta toisaalta, ei ole kyllä kuplinutkaan.
    Jos ei Lara-lapsesta innostu, niin kokeiletko Barbien kanssa uudestaan?

    VastaaPoista
  2. Kyllä se peilille räyhää, ei vaan ihan hullun raivolla. ;)
    Lara on kokonsa puolesta parempi Nikolaille. On itse asiassa vaan pikkuisen pienempi kuin se. Barbie taas on siinä ja siinä että ylettyykö.

    Barbien evät on parantuneet ihan hyvin. Katselin aamulla että on jo kasvamassa uutta menetetyn tilalle ja ei ole hometta tai tulehdusta. Että sen puolesta voisi kokeilla uudestaan jo ihan kohta puoliin.

    VastaaPoista
  3. No, ehtiihän tossa ehkä kokeilla vaikka molemmat, jos Nikolai nyt hoksaa mistä on kyse.
    Vaikka kaipailenkin sitä jo kotiin.

    VastaaPoista
  4. Otin Laran eilen pois kun ei siellä näyttänyt tapahtuvan yhtään mitään. Lara sai hillua miten lystää eikä sitä hätyytelty tai mitään. Nikolai oli enimmäkseen parkissa suodattimen ja hiilarilevittimen välissä.
    Ihmeen säikky se on ollut koko ajan. Normaalisti kun näkyy liikettä niin taistot tulevat etulasille ihmettelemään. Ei suinkaan Nikolai, se syöksyy suinpäin suodattimen taakse piiloon. Mietinkin sitten että onkohan sillä jotain muuta vikaa kuin silmien välissä.
    Vaihdoin 2/3 vedestä ja laitoin sille EasyLifen Multicuraa. Sillä lääkkeellä paranee kaikki vaivat paitsi kuolema. Ehkä Nikolailla on iholoisia kiusanaan. Se selittäisi sätkyilyn.

    VastaaPoista
  5. Hmm, vaikea sanoa. Täällä sille on piirretty sormella lasiin kahdeksikkoa ja se seuraa sitä. Hassu koi.. kala. Eikä kaverit ole muuttuneet säikyiksi. No, oli mitä oli, toivottavasti menee ohi ja Nikolai keksisi mitä kivaa lisääntymisessä on. Altaallinen pikku-Nikoja on aika kutkuttava ajatus ;-D

    VastaaPoista