keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lazarus & Flora

Lazarus on asustellut sunnuntaista lähtien kutuakvassa ja ilmeisimmin viihtynyt ihan kivasti koska kuplapesiä on ilmestynyt vähän sinne sun tänne. Herra itse on partioinut pitkin allasta vähän liiankin tarmokkaasti. Vaikuttaa vähän ADHD:lta.
Pulautin tänään aamulla Floran sinne seuraksi. Oli kyllä näkemisen arvoinen ja ennalta odottamaton kohtaaminen. Akvaariossahan ei niin aikaisin ollut vielä valot päällä. Olin tipauttanut ruoan valoisimpaan nurkkaan ja siellä Lazarus oli murkinalla. Flora liittyi pöperölle aika pian ja pelästytti Lazaruksen aivan totaalisesti. :D No mistäs sitä olis voinut tietää että pimeydestä hyökkää yht'äkkiä melkein musta matami ja jyrää.
Saas nähdä onko Lazarus jo toipunut järkytyksestä ja ovatko siellä saaneet mitään aikaiseksi päivän aikana!

3 kommenttia:

  1. Ei muuta raportoitavaa kuin melkoisen laaja kuplapesä.

    VastaaPoista
  2. Hahaa! Tänään oli kudettu. Kuplapesässä oli tosin aika vähän mätiä. Lazarus ei vissiin ole paljon ehtinyt keräileen mätiä kun se vaan mennä viipottaa akvaa ympäri. Oli siinä samalla saanut Floran evät melkoisen rikki, mutta eiköhän nuo tuosta kuitenkin äkkiä parane kun ei isoja paloja puutu.

    VastaaPoista
  3. Ei kauaa kestänyt tääkään ilo. Lazarus söi mädin välittömästi sen jälkeen kun poistin Floran kuvioista. Saakelin porsas! >:( Hyvä ettei vatsalaukkuaan repinyt, rkele!

    VastaaPoista